Vandaag is ‘het pack’ wereldwijd gepubliceerd!

oktober 7, 2014 in Blog bericht

zen drawing pack cover

Deze week is het precies een jaar geleden dat Willem Radder en ik een brainstorm sessie hielden om de inhoud te bedenken voor een Ameriaans boek over Zen tekenen. We hadden het er al vaak over gehad en toen we werden benaderd door een uitgever uit de USA waren we klaar om te beginnen. Die middag bedachten we de basis voor ‘The Zen drawing Pack’ en vandaag is het officieel in de verkoop gegaan over de hele wereld!

zen drawing ebook pressbooks

Gisteren hebben we ‘the Zen drawing e-Book’te koop gezet in de grotere online boekwinkels (Amazon en Apple o.a.). Dit is precies dezelfde versie als de hardcover. Nadat dit gelukt was kwam onverwacht het pakket uit Amerika: eindelijk het boek in het echt!!

Hieronder een aantal fotos van het Pack dat bestaat uit het leesboek ‘The miracle of Zen drawing, het werkboek (Journal) en twee potloden. Het is zo mooi! Ik verkoop het in Nederland zelf in mijn eigen webwinkel. Mocht je liever het eBoek lezen, dan kun je hier een preview (epub) downloaden en inkijken. Het is te bestellen op Amazon en in de iBook store.
[wpdm_file id=5]
binnenkant zen drawing pack

inside the book and journalbook and journal

 

zen tekenen newsletter