Twee nieuwe eboeken uit! Download gratis preview hier!

augustus 20, 2014 in Blog bericht

De afglopen weken heb ik samen met collega Willem Radder twee nieuwe Engelstalige eBoeken uitgebracht over Zen tekenen. Beide zijn een variant van het Zen drawing pack, met elk een eigen insteek.

Zen drawingmindful

Zoals de titel al verraad is ‘Zen drawing – a new way to become Mindful’ een boek dat je leert om zen tekenen te gebruiken als meditatietechniek. Meer dan in het Nederlandse ‘zen tekenboek’ belicht dit boek de (Zen) Boeddhistische achtergrond van zen tekenen. Het boek legt uit hoe je kunt zen tekenen en hoe je de oefeningen kunt gebruiken voor persoonlijke en spirituele groei. In dit boek beschrijf ik een aantal persoonlijke ervaringen. Dit boek kan gezien worden als een vervolg op het zen tekenboek.

Wil je dit boek graag inkijken, download dan hier de EPUB of PDF preview.

EPUB preview Mindful boek:[wpdm_file id=1]

PDF preview Mindful boek:[wpdm_file id=3]

 

Zen drawing artists 200

Het andere Engelstalige eBoek ‘Zen drawing – a new way to become an artist’ is geschreven voor liefhebbers van tekenen die willen leren tekenen met de hulp van hun tekenreflex. Dit boek laat het meditatieve aspect van zen tekenen meer op de achtergrond en biedt een groot aantal stimulerende oefeningen die je inpsireren en motiveren om zelf aan de slag te gaan. Dit boek heeft een meer kunstzinnige insteek.

Wil je dit boek graag inkijken, download dan hier de EPUB of PDF preview.

EPUB preview Artist boek:[wpdm_file id=2]

PDF preview Artist boek:[wpdm_file id=4]

De boeken zijn nu te vinden bij:

etsy ibooksnookamazonkoboGoogle play