Het zen tekenboek op Leidse markten

juni 12, 2013 in Blog bericht

het zen tekenboekhet zen tekenboek

In juni ben ik met het zen tekenboek, mini-mani’s en nieuw werk te vinden op twee markten in (de regio van) Leiden. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen of een moment om het boek eens door te bladeren. Op beide markten deel ik een kraam met Caroline Stroeks, die zich met Sumi-e bezig houdt. Deze Japanse schildertechniek heeft hetzelfde doel als zen tekenen en je zult merken dat zen tekenen en sumi-e heel goed samen gaan en elkaar versterken. Kortom, een mooi moment om elkaar eens te spreken en informatie en ervaringen uit te wisselen.

De eerste markt Kempenaer Kunst & Kitsch is op de Midzomernachtsavond (21 juni) in de Kempenaerstraat in Oegstgeest van 18.00-22.00 uur.

Op zondag 30 juni staan we op de Ambachtsmarkt bij het Gouden Pet straatmuzikantenconcours, rond de Hooglandse kerk in Leiden. Tijdens deze markt is het de bedoeling dat de ‘ambacht’ wordt gedemonstreerd. Ik neem mijn tekenblokken mee. Nu maar hopen dat het lukt om stil te worden tijdens een muziekfestival…

Lijkt het je leuk om ervaringen uit te wisselen, kom gezellig langs. Ik hoop dat het weer goed genoeg is om nieuwe aquarellen mee te nemen. In ieder geval verkoop ik prints van mijn originele werk (zie hieronder), gesigneerd en genummerd, voor 15 euro.

aquarel hertje waterverf tekening reekalf

De mini-mani geluksteentjes gaan ook mee naar beide markten.

letterbak 3

 

Ik hoop je op één van de markten te ontmoeten!